Overzicht tarieven

De prijzen zijn inclusief btw. Bij deze prijzen zijn tien foto’s naar keuze (tenzij anders vermeld), in hoge resolutie en zonder watermerk inbegrepen. Voor iedere fotoshoot nemen we ruim de tijd (ongeveer 1 uur), dus mocht u zich een keer willen omkleden, dan is dat geen enkel probleem.

Standaard fotoshoot € 80,-

Maximaal vier personen (in verband met de ruimte in de studio). Bent u met meer personen? Neem dan graag even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

Zwangerschapsshoot € 80,-

Zonder twijfel is een zwangerschap een hele bijzondere tijd. Een mooi en spannend moment in jullie leven. En zoiets verdient het om vastgelegd te worden.

Verjaardag-shoot € 50,-

Iedere verjaardag moet een geweldig feest worden. En hoe kun je je verjaardag nu beter starten dan met een verjaardag-shoot in de studio? In een prachtig versierde studio maken we in 30 minuten tijd super leuke foto’s die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor de uitnodiging. Je krijgt vier digitale bestanden naar keuze en bijbestellen is natuurlijk altijd mogelijk. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Geef een fotoshoot cadeau! De cadeaubonnen zijn voor ieder gewenst bedrag te verkrijgen.

Gezins- of generatieshoot € 75,-

Wilt u eens op een andere manier een gezins- of generatiefoto laten maken. Kies dan voor deze shoot. Alle gezichten mooi op een rij en wanneer dit generaties zijn is het verloop van tijd prachtig te zien in de gezichten. Vindt u de zwarte achtergrond toch iets te donker? Kies dan voor de vorm waarin met fotolijsten wordt gewerkt. Voor voorbeelden kunt u een kijkje nemen in mijn portfolio.

2 in 1 Portret € 65,-

Lijkt u erg op uw broer, zus, vader, moeder? Of lijken uw kinderen erg op elkaar? Laat nu beide gezichten in één portret verwerken. Voor voorbeelden kunt u een kijkje nemen in mijn portfolio.

Cake Smash & Bath Splash € 125,-

Vieze handjes, plakkerige voetjes en dit allemaal met een grote smile op de snoetjes. Bij een Cake Smash fotoshoot mag alles wat thuis niet mag. Hoe leuk is dat? Deze fotoshoot is inclusief tien digitale bestanden naar keuze, overheerlijke giant cupcake, vlaggetjes, ballonnen, een leuke strik, stropdas of stoer pakje voor de jongens of een tule rokje voor de meiden en natuurlijk een verfrissend schuimbad achteraf. Tip: Ook leuk in combinatie met een verjaardagskaart. Neem een kijkje in mijn portfolio voor inspiratie.

Kinderpartijtje € 130,-

Deze prijs is tot maximaal acht kinderen. Komen er meer dan acht personen, dan geldt er een meerprijs van € 12,50 per persoon.

Iedereen krijgt naast de individuele foto’s ook een foto met de jarige job of jarige jet. Uiteraard maken we ook leuke groepsfoto’s. En we maken niet alleen een ‘gewone groepsfoto’, maar we maken ook nog een hele gekke groepsfoto. Er is namelijk een grote doos met gekleurde boa’s, gekke hoedjes, maffe brillen etc.

Bij het aanleveren van de bewerkte foto’s wordt er ook een bedankkaart meegeleverd met een collage van foto’s die de jarige aan zijn/haar vriendjes/vriendinnetjes kan geven.

De kinderen kunnen zich tussendoor ook verkleden, dus neem gerust een extra setje kleding mee. (Let op: er is geen aparte kleedruimte.)

We hebben ongeveer twee uur de tijd om leuke foto’s maken met diversen achtergronden.

Er wordt gezorgd voor een kan limonade en wat lekkers. Poseren is immers hard werken en dat mag worden beloond!

Ontwerp uitnodiging € 25,-

Zie Uitnodigingen voor enkele voorbeelden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina.

Beelden ook in zwart/wit of sepia € 10,-

Voor slechts € 10,- extra ontvangt u alle bewerkte beelden ook in zwart/wit óf sepia.

Extra digitale bestanden

Wilt u meer digitale bestanden ontvangen dan er bij uw fotoshoot zijn ingebrepen? Dat kan. Extra digitale bestanden in hoge resolutie en zonder watermerk kosten € 6,50 per bestand.