De fotostudio

De werkwijze

Het maken van foto’s moet voor iedereen leuk zijn, dus ik neem ruim de tijd voor een fotoshoot (ongeveer 1 uur). Heeft u zelf speciale wensen of ideeën, geef het van tevoren even aan, dan houd ik daar uiteraard graag rekening mee.

Na binnenkomst kunnen we vrijwel meteen aan de slag. Maar mocht het zo zijn dat uw kind het spannend vindt, dan nemen we eerst even wat extra tijd om hem of haar op zijn of haar gemak te stellen. Dan nemen we door wat er precies gaat gebeuren, misschien werkt het zelfs beter als uw kind eerst op zijn of haar gemak rustig in de studio kan rondkijken en even bijkomt met een glaasje limonade. Dat is geen probleem, dus laat het gerust even weten als we hier wat extra tijd voor nodig hebben. Kinderen laten zich niet altijd sturen, maar met een beetje geduld komen we ver.

De studio van Ilone Foto & Design bevindt zich op de tweede verdieping.

 

Meubeltjes en accessoires

In de studio werk ik met verschillende achtergronden, meubeltjes en accessoires. Er zijn diverse stoeltjes, krukjes, poef en een echte schommel. Voor een zwangerschapsshoot zijn er mooie linten en voor de verjaardagspartijtjes is er een hele krat vol gekke hoedjes, boa’s en maffe brillen. Bij de Cake Smash-shoots kunnen de meiden gebruik maken van diversen tule rokjes en voor de jongens zijn er stoere pakjes (grijs en blauw) die gebruikt kunnen worden. Kortom: genoeg materialen om mee aan de slag te gaan.